PARTIOLAISTEN ADVENTTIKALENTERIEN MYYNTI ALKAA!


Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita,
joulukorttipaketteja sekä itsenäisyyspäivän kynttilöitä. Tänä vuonna keräämme rahaa
erityisesti kesän 2023 leiriä varten.

Kiitos jo etukäteen, että osallistutte yhteiseen varainhankintaan ottamalla kalentereita myyntiin!

Adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, mutta itse myyntitilanne voi olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Voisiko partiolaisenne harjoitella myyntiä esimerkiksi perheen aikuisen työpaikalle tai tuoda sinne adventtikalenterin mainosjulisteen?

Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €, joulukorttipaketin myyntihinta on 5€, josta lippukuntamme saa 2,50€ ja itsenäisyyspäivän kynttilöiden myyntihinta on 5€, joka tilitetään kokonaisuudessaan lippukunnalle. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa.

  • Myyntituotteet tilataan lomakkeella, joka avautuu linkistä:
    https://forms.office.com/r/T3CEAeNSRM
  • Myymättömät tuotteet tulee palauttaa viikolla 48 koloiltaan ja myyntituotot tulee tilittää 4.12.2022 mennessä. Palautettavien tuotteiden määrät ilmoitetaan lomakkeella: https://forms.office.com/r/eFajiLuvFZ
  • Tilitys tulee suorittaa tilille FI79 5078 0840 0325 40
    – Viesti: JK myyjän etunimi ja sukunimi
  • Mikäli tilittäminen ei ole mahdollista, voi tilityksen toimittaa suljetulla kirjekuorella omalle ryhmänjohtajalle, Kirjekuoreen tulee kirjoittaa myyjän nimi ja partioryhmä sekä summa, joka on laitettu kirjekuoreen.

Timo Valli
Lippukunnanjohtaja

Risto Kolmonen
Kampanjapäällikkö